keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Synttärilahja

Vanhenin taannoin ja siippa kysyi, mitä haluaisin lahjaksi. Vakiovastaukseni on kultaa, timantteja ja ulkomaan matkoja. Niitä kuitenkin löytyy paketista melko harvoin - enkä oikeastaan ole kiinnostunutkaan kuin viime mainitusta. Lankoja ja kankaitakin on pieni harrastushuoneeni täynnä. Niinpä pyysin siippaa tekemään hyllyn keittiön seinälle. Siitä on ollut puhetta jo useamman vuoden, mutta toteutus on uupunut.

hylly

Näin hieno siitä tuli. On mulla taitava siippa. Oli ehkä hyväkin, että ajatus hautui aikansa. Alta aikayksikön sain hyllyt täytettyä olemassa olleilla tavaroilla. Oikeana synttäripäivänä sain keskihyllyllä olevan figuurin auringonkukkia helmassaan (niin minua-siis ne auringonkukat). Olen noita figuureitakin katsellut pitkään. Ehkä hyllystä ajan oloon vielä löytyy muutama muukin. Etureunaan pitää laittaa kuulemma joku tilkkutyöreunus, että saadaan pistorasiat piiloon. Katsotaanpa kauanko sen totetutus antaa odottaa itseään.
Kuva on huono, otin sen eilen illalla kiireessä ja siippa kannatteli lamppua, että sain kuvattua suoraan edestä päin, keittiömme on sellainen pieni peruskerrostalokeittiö.

5 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Komeat hyllyt! Onneksi olkoon näin jälkikäteen! =)

Tiinatei kirjoitti...

Onnittelut synttäreiden johdosta, mutta myös työsi hienosta sijoituksesta Jokioisten töiden äänestyksessä. Hylly on kiva synttärilahja!

Irma kirjoitti...

Miesten hommat vaan joskus kestää....niin, ja joskus naistenkin, hyvä kuitenkin että hylly valmistui.
Minäkin olen pyytänyt jo jonkin aikaa yhteen huoneeseen tapetointia sun muuta, luvattu on mutta aikataulusta ei vielä ole puhuttu. Oliko Jokioisilla kolmanneksi tullut työ sinun, mietin vaan edellisen kommentin luettuani:)

TeSa kirjoitti...

Pst, onnea.
Hyvä ja käytännöllinen lahja.

Tuula - Villatuta kirjoitti...

Paljon Onnea minultakin... tosi kauniin hyllyn sait mieheltäsi lahjaksi:-)