keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Satoilua

Mulla oli kerrankin mahtava arpaonni ja voitin Tanssivat Puikot -blogin arvonnassa ihanat kämmekkäät. Kuva on otettu töiden jälkeen parvekkeella, joten se ei tee oikeutta ihanuuksille, mutta nää on tosi ihanat. Kiitos vielä kerran PäiviH.

kämmekkäät

Kerrankin olen ajoissa, veljeni tulee miehen ikään joulukuun alussa ja nyt on jo lahjasukat valmiina.

sukat8

Lankana Shoppel Wollen Jeans ball. Lankaa kului 83 g tikutettuna 2,5 mm:n puikoilla. Toisessa sukassa tuli vähän sekoilua, kun tein ulkomuistista, joten pääsin purkamaankin. Malli on Vice versa. Sukat kudotaan kärjestä kantapäähän ja sen jälkeen käännetään nurinpäin ja neulotaan loppuun. Sukkia voi käyttää kummin päin vaan. Aika hauska idea. Metsämies voi laittaa sileän puolen jalkaa vasten niin ei ala hiertää. Nyt opin vihdoin Judis magic cast onin, kun katsoin videon you tubesta. Tulee tosi siisti ja napakka aloitus, eikä ole edes vaikea.

tohtori

Prinsessa on innostunut lääkärileikeistä, joten täytyyhän lääkärillä olla lääkäritakki ja kunnon stetoskoopit. Ohje on Ottobre-lehdestä 1/2010 kevät. En ole pitkään aikaan ommellut mitään vaatetta. Tätä oli kiva tehdä, kun ei ollut kauluksia eikä kalvosimia. Kangas on vaikeasti siliävää, olen höyryttänyt sitä moneen kertaan ja edelleen on aikamoiset rypyt, mutta leikeissä niitä tulee nopeasti lisää.

Kaksi muutakin sukkaa on valmiina, mutta kummaltakin puuttuu pari. Seuraavaksi siis niiden kimppuun, jos saisi vielä toisen ja ehkä kolmannenkin parin sukkasatoon tällä viikolla.

4 kommenttia:

Tiinatei kirjoitti...

Onpa ihanat kämmekkäät! Onnittelut!

-maria- kirjoitti...

Kaunis arvontapalkinto, ja tosi nätit sukat!

Tilkkureppu kirjoitti...

Onnittelut! Ihana arvontapalkinto!

Pitsisukka kirjoitti...

Oi miten ihana arvontavoitto, onnittelut!!
Sukissa onkin kiva idea. Kiitos sukkalinkistä!