lauantai 8. syyskuuta 2012

Koulutuspäiväsukat

Olin perjantain Helsingissä kurssilla ja mukaan piti saada jotain helppoa neulottavaa. Nappasin kerän woolia ja 2,75 mm:n puikot. Aloitin sukkia junassa ja ne valmistuivat jo lounastauon jälkeen. Kotimatkalle ei ollutkaan sitten mitään käsityötä. Näistä tuli kyllä aika isot vauvansukat, täytyy sovittaa pian 2-vuotiaalle pikkusiskolle, onko hänellekin liian suuret. Seuraavat on modattava pienemmiksi.

sukat7

Taas ollaan mökillä viikonlopun vietossa ja tarkoitus oli kerätä tyrnimarjat talteen ja käydä metsässä kuikuilemassa sieniä. Sain aloitettua tyrnin poiminnan, mutta hetikohta aloituksen jälkeen alkoi sataa ja vettä on nyt tullut tasaisin väliajoin. Siispä olen aloittanut uudet sukat ja katsonut aiemmin aloittamieni ohjetta huonolla menestyksellä. Tänään aloittelin ompelemaan jonkinlaisen ompelukyllästymisen jälkeen, keväällä taisi olla vähän hurja urakka. Aloittelin valmiiksi leikatuista neliöistä pannunlappuja, vähän tahmeasti lähti käyntiin. Saattaa olla, että sukkasato vetää nyt enemmän puoleensa.

3 kommenttia:

Tiinatei kirjoitti...

Söpöset sukkaset! Ihailin edellisessä postauksessasi tyrnin kuvia, ja nyt olet saanut ihanat puolukat sukkien kaveriksi.

tarja rakel kirjoitti...

Iiihanat sukat!!

Susu kirjoitti...

Söpöt sukat. Ovat ihan oikeat junasukat kun juvassa on tiluteltu:-)