torstai 13. joulukuuta 2012

Glögiaikaan

roskat

Killalla oli tiistaina pikkujoulut. Olin luvannut tuoda "roskat" glögiin. Ei ollut kiva viedä pelkkää rusina- ja mantelipussia, joten toteutin pitkään mielessä muhineen ajatuksen purkkien päällysistä. Joskus kesällä olin kuvitellut tekeväni näitä myyjäisiin erilaisilla kuvilla ja teksteillä, mutta eihän se sitten toteutunut.

kortit2

Tänä vuonna olin päättänyt tehdä itse joulukortit. Wienistä ostin joulutähtikangasta ja enkelipehmotarroja. Tampereen messuilta ostin paketin kortteja, osa punaisia ja osa vihreitä. Puolivälissä tuli harmitus, kun väkerisin ilta toisensa jälkeen ääriviivatarroilla kultaista reunusta ja sisälle samoilla tarroilla tekstiä: Hyvää Joulua & Onnellista Uutta Vuotta. Loppu menikin sitten jo vauhdilla. Siippa teki tarrat kuoriin eilen illalla ja aamulla laittoi merkit ja vei postiin. Nämä kuusi tein tänään ja enkelitkin loppuivat vähän kesken. 40 kortin väkertäminen voisi olla vähän vaivattomampaakin. Tai sitten ensi vuonna ostan taas Raijamin kortit.

kankaat7

Ystävä tuli itsenäisyyspäivänä takaisin Suomeen ja toi minulle saksalaisia kankaita. Jouluiset kankaat saivat sormeni syyhyämään, mutta taidan säästää ne kuitenkin ensi vuoteen. Ja sain vielä vähän vihanneskankaitakin keittiöteemaan (olin nämä tilannut ja maksoinkin:)).

Miksi ollaan jo joulukuun puolivälissä, aika menee aivan liian nopeasti.

Sain Sinipellavaiselta tunnustuksen. Kiitos kovasti, se tuli niin kiireiseen saumaan, että en ehdi nyt pohtia asioita itsestäni. Tunnustus kuitenkin aina lämmittää mieltä, kiitos.

Iloista päivän jatkoa, jos täällä joku vielä ehtii poikkeamaan.

6 kommenttia:

Marle kirjoitti...

Tuo punainen joulukangas, jossa on kuusia on erityisen ihana! En ole oikein joulukankaiden ystävä, mutta tuo kyllä nappasi. Hienoja kortteja olet tehnyt, ja aikamoisen määrän.

Tilkkureppu kirjoitti...

Ihanat nuo purkinpäälliset!
Kauniita kankaita ja nuo keittiöaiheiset kivoja!
Hyvää viikonloppua!

*VEKKI* kirjoitti...

Aivan ihania kankaita ja nuo purkin päälliset myös.

Unknown kirjoitti...

Todella kaunista ja jouluista olet tehnyt !
Mukavaa joulun odotusta !

Tiinatei kirjoitti...

Voi, miten kauniit purnukat! Kivoja kankaita olet saanut.

Aarnilintu kirjoitti...

Minullakin on tapana vuosi toisensa jälkeen tehdä kortit itse, vaikka lopputulos on aina sama: tekeminen ja kirjoittaminen jää viimeiseen iltaan.. Joulumusiikkia soimaan ja kun on etukäteen mentaalisesti valmistautunut yötöihin, niin kummasti sitä jaksaa kirjotella pikkutunneilla:)
Kauniita kortteja. Ja mitä ihania kankaita tuolla alempanakin!