tiistai 31. heinäkuuta 2012

Jotain valmista joka kuukausi #7

Taas meni viime metreille ennen työn valmistumista.

aloitus

Tämän aloituksen olen tehnyt jo varmaan vuosi sitten. Työ jäi kesken kiireessä, kun ei ehtinyt valmistua toivomaani ajankohtaan. Olin myös harmistunut aplikaatioiden luokattoman huonosta laadusta. 

penaali

Levensin alkuperäisen mallin noin 8 cm:llä, jotta se voisi toimia vaikka kynien kotina. Aplikaatioita en kuitenkaan suurentanut, vaan laitoin ne vaan vähän kauemmas toisistaan ja ovat nyt aika orvon näköisiä. Sivukappaleisiin olin silittänyt kiinni vahvan tukivanun ja siitä aiheutui vähän kikkailua sivujen kiinnityksessä. Sivukappaleiden vuorit kiinnitetään käsin, enkä ole kovin innokas käsinompelija. Penaalin koko 22 cm x 10 cm x 5 cm.

olympianeule2

Olympianeuleenikin edistyy, neljäs kerä on jo menossa. Vaihdoin ohjetta, joten lankaa on liian vähän noin 2 kerää. Lankamaailma oli myynyt Bommix Bamboon värin 0075 ihan loppuun, joten täytynee keksiä plan B eli varmaankin lyhentää hihoja - taas siis odotettavissa kikkailua.

Tämä bloggerin käyttö ei suju kuin Strömsöössä, yritin lisätä kommentointimahdollisuuksia, toivottavasti kaikki, jotka haluavat, voivat nyt jättää viestin. Linkkien lisääminen on myös työn takana. Ilmeisesti sain nyt lisättyä linkin vanhaan blogiini, mutta vielä pitäisi saada tunnisteluettelo ja kävijälaskuri.
Aika moni on vaihtanut viime aikoina bloggeriin, joten tässä polku muillekin vinkiksi: Asetukset -
Tekstit ja kommentit - Ketkä saavat kommentoida? - täppä kohtaa Kuka tahansa, niin valikoimaan
tulee myös nimi ja url.


5 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Ihana pussi tai penaali ja kaunis neule tulossa.
Ei mene juu kaikki samalla lailla bloggerissa kuin vuodatuksessa. Sekin on siinä harmi, että siellä ei voi omaa sähköpostiosoitetta jättää kommmentoidessa. Sillä tavalla minä olen ainakin useasti vastaillut blogittomille kommentoijille. Tykkään enemmän vuodatuksesta. Toivottavasti se toimii jatkossakin.

Kaikki vanhat linkit ja tekstit voi muuten kopioida vuodatuksesta suoraan ja liittää esim. bloggerin sivulaatikoihin. Niin minä tein kun evakkoilin bloggerissa.

Katju kirjoitti...

Kaunis olympianeule sulla työnalla.

RyytimaanMinna kirjoitti...

Kun asennat sitä kävijälaskuria, jonka koodin olet jostain laskurisivuilta napannut, mene bloggerissa kohtaan ulkoasu ja sieltä ota se missä lukee lisää gadget sitten valitse plussa siitä html/java script kohdasta, liitä se kopioimasi koodi seuraavaan laatikkoon ja TALLENNA (tämä unohtuu multa aina, koska se tallenna nappi ei jostain syystä näy vaan pitää vetää sivua ylös että saa sen näkyviin) sitten varoiksi yläreunasta tallenna asettelu. Myöhemmin voit siirrellä sitä gadget laatikkoa siinä ulkoasu jutussa minne reunaan haluat. Toivottavasti tästä oli apua, autan lisää mielelläni jos ei vieläkään onnistu.

Anneli kirjoitti...

Onneksi sait ohjeita. Minä en osaa auttaa. Tyttäreni minulle tuon sivun rakensi.

On sulla kyllä sananvarmennus päällä !!!

Marle kirjoitti...

Hauska kynäkotelo! Tuo olympianeuleesi on ihana malli. Luulen, että minun olympianeuleeksi saa luvan kelvata keskeneräiset sukat. Niitä on jäljellä vielä muutamat.