lauantai 6. huhtikuuta 2013

Onko elämää Johannes passion jälkeen?

Viimeisellä viikolla ennen Johannes passion esityksiä oli neljät harjoitukset. Vähän alkoi puuduttaa. Pääsiäisviikolla oli esitykset maanantaina ja keskiviikkona. Niiden jälkeen oli huikea flow. Esitykset menivät hyvin ja niistä tuli hurjan hyvää palautetta yleisöäkin oli tosi paljon, Sääksmäen kirkko ihan täynnä. Osat passiosta soivat vieläkin päässä - vähitellen laantuen.
Torstaina aloitettiin kuoroharjoituksissa kaanonien työstäminen. Kaanonit ovat monipuolisia ja voivat olla myös erittäin haasteellisia. Tarkoitus on laulaa niitä puistokonserteissa kesäkuussa.


sirppi1

Ennen pääsiäistä aloitin sirppihuivin. Minulla oli jämäkerä jäljellä ja halusin käyttää sen pois.

sirppi2

Lankakomeron Sirppi-huivi on ollut pitkän aikaa Ravelry-jonossani.

sirppi3

Päätin tehdä kaikki sakarat pitsineuleena, jotta lankani riittäisi.

sirppi4

Lopputulos on kivan ilmava. Olisin halunnut tehdä kudotun reunuksen ainaoikealla, mutta jäljellä oleva lanka ei antanut siihen mahdollisuutta.

sirppi5

Lankana oli Dropsin lacea ja sitä kului noin 30 g, pyöröpuikko oli 3,75.

purkuun

Tämän villatakin aloitin marraskuussa 2011, kun äiti muutti kotikodista toiseen kaupunkiin. Ihmettelin, miksi neule ei edisty ja tökkii tosi paljon. Olen tehnyt sitä silloin tällöin ja se on marinoitunut pitkiä aikoja. Maali olisi jo lähellä, mutta päätin purkaa koko neuleen. Siihen liittyy erilaisia tunteita ja todennäköisesti en tulisi pitämään sitä, joten saakoon sen jonkin toisen muodon. Lanka on tosi vanhaa Nallea ja pidän vadelmanpunaisesta väristä. Olen jo katsellut uusia villatakkiohjeita.

Pääsiäisen aikaan olen ommellut kiemuraliinoja, mutta niistä on vasta päälliset valmiit. Jotain muutakin pientä on tullut näperreltyä - niistä kirjoitusta tuonnempana.

Kiitos kommenteista aiempii postauksiin, ne ilahduttavat aina kovasti.

11 kommenttia:

Marle kirjoitti...

Sirppihuivi on kaunis. Ihailen aina kaikkia tuollaisia ilmavia hyiveja. Toivottavasti löydät pian uuden mallin ja kauniin väriset langat pääsevät muotoutuman uudeksi neuleeksi.

Hepsi kirjoitti...

Kaunis huivi!

Tilkkureppu kirjoitti...

Sirppihuivi tosi kaunis! Kaunis väri tuossa purku uhan alla olevassa villatakissa.

Päivikki kirjoitti...

Ihana huivi!

TeSa kirjoitti...

Ihanasti huivi asettuu, kuin kaulus.
Kaunis.

Susu kirjoitti...

Voi miten kaunis onkaan huivisi!
Kiva kun muistutit - mulla on sirpin silmukat luotuna jossain... jonkun vuoden KYH-aloitus, joka ei päässyt alkua pidemmälle ja olen unohtanu koko huivin.

Tiinatei kirjoitti...

Kaunis huivi, ihanan keveä!

Eija kirjoitti...

Ihana huivi, niin nätti malli.

*VEKKI* kirjoitti...

Tosi nätti huivi.
Kyllä se niin on, että käsityötä tehdessä sen hetkinen ajatus tai tilanne tallentuu käsityöhön. Minullakin on kokemusta siitä ja kokemus muistuu mieleen vuosienkin jälkeen.

Eija K kirjoitti...

Erittäin kaunis huivi.

Salomea kirjoitti...

Hienoja töitä kaikki tyynnin. Sirppihuivi voisi sopia minun sormilleni ja näytti sellaiselta että minäkin saattaisin tehdä. En voi kumartua katsomaan käsiini jatkuvasti niskaranka siirtymän vuoksi. Mistä sirppihuivin ohjee löytää?