lauantai 3. tammikuuta 2015

Yukimi-pipo


yukimipipo

Edellisen postauksen huivin (kiitos kommenteista) loppulangasta tein Yukimi-pipon. Lankaa kului 56 g ja 174 metriä. Pipo aloitettiin ylhäältä, pitsiosuus isommilla puikoilla - 3,75 mm. Helmineule olisi pitänyt tehdä numeroa pienemmillä puikoilla, mutta minä pienensin vain puoli numeroa. Helmineuletta tein tuplaten enemmän kuin ohjeessa sanottiin, että pipo istuisi paremmin rillipäälle, kun saa taitettua reunan.

pallo

No mikäs tämä sitten on? Jumppapallo kukkaruukun aluslautasella :)

pingotin

- ja erittäin sopiva pingotukseen. Pipo pallon päälle ja pitsiosan suihkutus suihkupullolla.

jääkukkia

Eilen oli hurja myrsky mökillä ja pelkäsin, että menee sähköt, samalla katkeaa myös vesi. Valot räpsyivät, mutta sen pahempaa ei tapahtunut. Rantaan oli muodostunut näin kaunista katseltavaa.
Olen nyt ollut viime sunnuntaista asti mökillä ja opetellut rauhoittumista. Perjantaina oli viittä vaille, etten lähtenyt kaupunkiin, mutta kävinkin vain kylällä hakemassa puttuuvia ruokatarpeita viikonlopuksi. Puikot ovat heiluneet ahkerasti ja olen kuunnellut massiivisen määrän podcasteja. Käväisin tänään studiossa, mutta en pystynyt keskittymään mihinkään ompeluun, joten palasin takaisin tupaan. Maanantaina on taas töihin paluu, mutta onneksi jo tiistai on vapaa.

Summasin viime vuoden langankulutuksen, 32 työhön upotin noin 2,7 kg lankaa, joka metreiksi muutettuna on noin 10,6 km. Vielä ei kuitenkaan tarvi lähteä lankaostoksille, sillä kirjattuja varastolankoja on noin 10 kg. Tänä vuonna voisi yrittää kirjata ompeluitakin ylös.

5 kommenttia:

satunNainen Paula kirjoitti...

Oi,onpa kaunis malli!

Tilkkureppu kirjoitti...

Kaunis pipo ja kiva pingotus pallo!

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis pipo, täytyy laittaa ohje muistiin.

Päivikki kirjoitti...

Ylläoleva anonyymi olen mie. Tabletilla kommentointia tässä opettelen...

Tiinatei kirjoitti...

Kaunis malli! En vain oikein saa kokoja täsmäämään - jumppapallo ja pää? =D