sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Leijat

leijat

Tänä vuonna olen blogannut tosi vähän tilkkujuttuja, vaikka niitäkin on tehty. Monet ovat olleet syystä tai toisesta vähän hys hys -juttuja. Vihdoin saan tämän yhden blogattua ja siitäkin näytti olevan vain tämä yksi kuva. Työ juontaa juurensa syksyyn 2013, kun killanvetäjä toi Siilinjärven tuliaisina kiltaan taittelublokit. Aloitimme tekemään niitä killassa neljä erilaista. Näin ne heti tilkkupinnalla leijuvina objekteina.
Keräilin kankaita aina, kun sopivannäköisiä sattui kohdalle (eihän varastossa sinisiä ollutkaan entuudestaan :)) Lopputotetus meni viime metreille eli kesäkuun alkuun - hyvin suunniteltu on puoleksi tehty. Pinta syntyi parissa päivässä ja viimeistelyyn meni vielä muutama ilta. Leijan nauha ei näy kovin selvästi täytynee vahvistaa sitä vielä. Nauhaa pistellessä tuli mieleen, miten pitäisi vielä tikata, mutta ei ehtinyt enää, kun dead line painoi päälle. 
Leijat on nyt Oulussa Tilkkuyhdistys Finn Quiltin valtakunnallisessa näyttelyssä 27.7.2014 asti. Kulttuurikeskus Valveella ja kaupunginkirjastossa on esillä yli 100 tilkkutyötä, jos liikutte siellä päin, käykää ihmeessä katsomassa.

EDIT:
Tarkemmin kaivaen löytyi pari lähikuvaa leijoista.

leijat2


leijat3

1 kommentti:

Tilkkureppu kirjoitti...

Tämä oli kyllä kaunis ja hienosti tehty, jäi myös mieleen tämä työ!