sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Joulun jälkeen

joulukuusi

En ehtinyt enää tulla toivottelemaan hyvää joulua, kun joulun alusviikolla oli kaikenlaista sutinaa.
Tiistaina prinsessalla ja pikkusiskolla oli joulujuhlat. Voi että pienten juhlat on ihania. Ohjelmassa oli perinteisten Lucian yms. ohella esim. sirkusta ja "tätien" esittämä pingviinitanssi.
Perjantaina oli vuorossa kuopuksen viimeinen koulun joulujuhla, jossa kuopus - poikalapseni - oli Lucia :)
Joulukuusen koristelivat keskimmäinen ja kuopus kulta-valkoiseksi. Pitsitähdet on keskimmäisen virkkaamia.

kiertoradalla

Tänä vuonna minulla oli "sukkasulkeiset" 10.11.-28.12. tein 7 paria sukkia lahjaksi. Apen Merenkulkijat ja anopin ja äitin Arkadian Ullat olen esitellyt jo aiemmin.

urhot

Joskus olen ollut sitä mieltä, että maailmassa on niin paljon sukkaohjeita, että samoja sukkia ei kannata tehdä moneen kertaan, no tänä vuonna hylkäsin tuon ajatuksen. Kaikki sukat ovat TiinaQn malleja.

sukat4

Esikoisen Kiertoradalla ja miehensä Otto-sukat, Nallesta ja Seiskaveikasta. Ohjeet ovat ihanan selkeät ja niistä on ilo kutoa.
Myös keskimmäisen miehelle tein siniharmaat Otto-sukat.

kiertoradalla3

Keskimmäisen Kiertoradalla-sukat eivät valmistuneet ihan jouluksi, mutta heti sen jälkeen ja pääsevät postin kuljetettavaksi maanantaina. Vähän arvailin, tuleeko Fabelista liian sekavat niin, ettei pitsiraita erotu.

kiertoradalla2

Mielestäni näistäkin tuli kuitenkin kivat.

kämmekkäät

Harvinaista herkkua neulojalle on neulelahja. Äiti oli tehnyt minulle kämmekkäät, jotka sopivat erinomaisesti talvitakkiini.

Pohjanmaan kierroksen jälkeen olemme rentoutuneet mökillä. Katuvalottomassa paikassa päivä on tosi lyhyt, eritoten pilvinen päivä. Olen nukkunut poskettoman pitkiä öitä, lukenut blogeja, kuunnellut podcasteja ja kutonut siipan sukkaa. Eilen kävin tunnin sauvakävelyllä ja kohta taidan suunnata taas ulos. Uusi vuosi ja kuntokuuri alkavat, niin juntturaan on selkä mennyt ahkerasta neulomisesta. Vähän velvollisuuksiakin olisi ollut, mutta syksy on ollut rankka ja päätin, että olen laiskotteluni ansainnut ja koneella istuminen alkaa vasta töiden alettua. Tänään pitää taas pakata tavarat ja lähteä kaupunkiin. Onneksi on vielä pari lyhyttä viikkoa luvassa.

Mukavaa loppuvuotta sinulle ja onnistuneita käsitöitä ensi vuodelle.

7 kommenttia:

Irma kirjoitti...

Kauniskuvioisia sukkia olet tehnyt!
Levon kannalta olen itsekin pitkän vapaan ottanut ja kerännyt voimia tulevaan......:)

Tilkkureppu kirjoitti...

Kauniita ja kivan värisiä sukkia olet tehnyt, ihania nuo pitsiraidat sukissa! Pidän myös noista kämmekkäistä, juuri tuollaiset haluaisin, pitääpä vinkata tyttärelle.
Hyvää loppuvuotta myös sinulle ja Hyvää Uutta Vuotta!

TiiQ kirjoitti...

Ooh miten monet mun ohjeilla tehdyt kauniit sukat <3. Aina yhtä suuri ilo huomata, että ohjeista tykätään!

Tiinatei kirjoitti...

Kauniita neuleita, eritysesti tykkään noista Fabelista neulotuista sukista! Minä usein jumahdan ihan perussukkiin, kun ne sujuu vaikka silmät kiinni. Innostit postauksellasi kokeilemaan uusia sukkamalleja! Mukavaa ja rentouttavaa vuodenvaihdetta!

Unknown kirjoitti...

Kyllä nuo sinun sukkasi on aina niin huippukauniita !

Susu kirjoitti...

Kaunis kuusi ja voi mitä ihania sukkia! Tämmöinen perussukattelija ihan vihreänä kateudesta ihailee.
Vaan enpä enää ole kade avannosta. Tänään tultiin saareen ja saadaan olla ensi vuoteen asti! Uimassa käyty ja tosiaan - pimeä tulee niin aikaisin et kässyt edistyy illan aikana ihan mukavasti. Rentouttavaa loppuvuotta ja hyvää alkavaa!

Lappeklipp kirjoitti...

Ahhh kuinka kauniit sukat taas näytillä, olet mestari siinäkin lajissa!
Oikein hyvää alkanutta vuotta!!!!