keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Hyinen hurmio ja vähän muutakin

Kolme viikonloppua kului muissa kiireissä niin, etten päässyt mökille. Viime perjantaina sydämeni hihkui onnesta, kun oli luvassa ”vapaa viikonloppu”.

Järvi oli vielä auki ja lauantaina kävimme saunasta järvessä, sunnuntaiaamuna järvi kutsui ilman saunaa. Kylmä tuuli vähän hirvitti, kun ei ollut pitkään aikaan kastautunut, mutta ah sitä sanoin kuvaamatonta jälkitunnetta. Mökillä nukuttaakin niin makeasti ja on ihana herätä takkatulen rätinään, sängystä ei tarvitse nousta ennen kuin aamupala on valmiina.
Pikkujoulua vietimme siemailemalla glühweiniä ja pipareita homejuustolla.

pikkuvarpaille
Olen viime aikoina kutonut sukkia. Näistä junasukista kahdet menivät töihin – tuleville vauvoille. Aikuisten sukkiakin olen tehnyt, mutta ne on vielä kastelematta ja oikomatta muotoonsa.

tiimityö

Nyt on ihan pakko vilauttaa tiimityötä – tai oikeastaan sen takapuolta. Sain 15 blokkia, joita olen tikannut ja yhdistänyt. Hidas kun olen, niin aikaa olen saanut kulumaan jo neljä viikonloppua ja taitaa viimeistelyissä kulua vielä yksi viikonloppu reunakaitaleiden ym. nypräämisessä. Tämä on siis työn takapuoli, jos vaikka saaja ei tykkäisi etupuolesta, niin voi käyttää nurin päin – etupuolen näette ehkä joskus kesällä, jos muistan ottaa kuvan J
Enää huominen päivä ja sitten on kolmen päivän vapaa –mökillä.
Tunnelmallista itsenäisyyspäivää täällä piipahtaville.
 

7 kommenttia:

Marle kirjoitti...

Nuo junasukat kuuluvat semmoiseen kauniin rumat osastoon. Jotenkin ne on hassut kun ovat niin ryppyiset. Täytyisi joskus tehdä, että saisi tarkastella niitä ihan kädestä pitäen. Rentouttavaa viikonvaihdetta. Älä kamalsti pulaa siellä järvessä, ettet vilustu.

Tuula - Villatuta kirjoitti...

Ihania nuo junasukat♥♥
Kaunis tiimityö valmistumassa:)

Irma kirjoitti...

Tiimityö näyttää takapuoleltakin kauniilta. Kyllä se pitäisi nähdä aikanaan myös etupuolelta.
Ihanaa viikonloppua sinulle toivottelee "kateellinen" edelleenkin:))

TeSa kirjoitti...

Upea tilkkutyö! Ja suloiset sukat.

Tilkkureppu kirjoitti...

Junasukat ovat mielestäni niin hellyyttäviä ja kauniit värit!
Tiimityö näyttää todella mielenkiintoiselta ja onkin kiva nähdä se toisellakin puolelta!
Hyvää mökkeilyä ja itsenäisyyspäivää!

Tiinatei kirjoitti...

Tiedän tuon pulahduksen jälkeisen tunteen! Veteen mennessä ajattelen aina, että tämä on ihan hullun hommaa, mutta ylös tulen hurmioituneena. Hauska junasukkakuva!

eija K kirjoitti...

Kaunis tiimityö