maanantai 2. syyskuuta 2013

Syyspuuhia?

Kesä meni maalatessa, pääsin laskuissani 4 kilometriin asti ja sitten meni jo laskut sekaisin. Vielä olisi vähän sisäpaneelia maalattavana ja ulkoseinää, mutta osa jää jo varmaan seuraavaan kesään.

kankaat

Tänä kesänä olen myös uittanut urakalla kankaitani. Alkukesän jälkeen en ole ommellut mitään, mutta kohta kaikki kankaat on kutistettu ja irtovärit huuhdeltu :D

Tässä pitäisi olla pari kuvaa pitopöydästä, mutta kun ne on siipan jossain kamerassa - yhdessä niistä monista.

Meillä juhlittiin lähisuvun voimin muutama viikko sitten kuopuksen täysi-ikäistymistä ja keskimmäisen valmistumista ammattiin. Päivä ei ollut aurinkoisin ja sen vuoksi söimme sisällä, mutta pienehköistä tiloista huolimatta mahduimme hyvin ja päivästä jäi mukavat muistot.

kanavatyö

Aloitin tämän kanavatyön 10 vuotta sitten ja se jäi kesken, koska moni muu käsityö on mukavampaa. Mökkikylämme täytti 10 vuotta ja lauantaina oli varsin rattoisat juhlat. Viimeiset pari viikkoa olen tehnyt kanavatyötä suurimman osan vapaa-aikaani, mutta ei se silti valmistunut. Mutta sen verran innostuin, että ehkäpä...

Tänä kesänä olen käynyt ennätysmäisesti tilkkutyönäyttelyissä: Raumalla, Virroilla, Akaassa ja Hauholla (unohtuikohan joku). Näistä viimeisestä sain aika hyvän idean kanavatyön viimeistelemiseen ja se jopa saattaa valmistua sen vuoksi.

Rakennustarvikkeiden noutomatkoille oli autoneule, mutta se on harmillisesti kesken.
Sukkasatoon olisi tehnyt ihan hirveästi mieli osallistua, mutta kaapissa on ainakin kolmet keskeneräiset sukat niiden muiden keskeneräisten neuleiden kanssa - fufoilua odotellessa. Listalla on myös aika monta tilkkujuttua, jotka pitäisi saada valmiiksi tämän syksyn aikana.

Töissä on loman jälkeen tullut oltua jo niin monta viikkoa, että täytyy alkaa miettiä seuraavan loman ajankohtaa. Jos vaikka ensin ottaisi pari päivää siivouslomaa.


4 kommenttia:

Irma kirjoitti...

Noin hienosti pakattuja kankaita on kiva katsella, silmäniloa:) Ja varmasti helppo etsiä sopivia kankaita työhön.

*VEKKI* kirjoitti...

On sinulla hyvä järjestys kankailla ja niin ihana väripaletti. Taidanpa ottaa opiksi..

Anonyymi kirjoitti...

Onpa siistit kangaslaatikot ja ihania kankaita.
Tukholma jäi pois luettelosta.

Terv. Pirjo

Unknown kirjoitti...

Todella kauniita kankaita ja niin hyvässä järjestyksessä !