keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Pieni haveri ja normi arkea

Ei ole tullut bloggailtua vähään aikaan, kun käsityöt eivät ole edenneet ja ihan kaikkea ei voi näyttääkään.

haveri

Eräänä iltana kurottauduin ottamaan tablettia hyllyltä sängyn yläpuolelta. Tabletista sain kiinni, mutta teline mäjähti naamalle. Onneksi sain silmän ilmeisesti kiinni, koska lopputulema oli onneksi vain pieni verenpurkauma.

lohtukankaat

Pitihän sitä näyttää kuitenkin lääkärille, jos vaikka olisi verkkokalvoon tullut jotain. Sittenpä muistin, että Tampereen vaahtomuovissa on tilkkukankaita - ja kun oli se kangasvaihtokin tulossa - ja, niin kyllähän sitä 25%:n alennuksella aina muutaman kangaspalan tarvii - lohduksikin.

aurinkoa

Tänä vuonna tyrnit antoivat lähes viisi litraa satoa. Nyt on keltaista kultaa pakkasessa ja aamuisin on jo nautittukin.

aurinkoa2

Olen aina rakastanut auringonkukkia ja vihdoin ne alkoivat kukkia.

huone

Meillä rakentaminen hidastui huomattavasti, kun lomat loppuivat ja tautikin kiusasi elokuussa. Edellisviikonloppuna mies laittoi sähköjä ja minä vähän maalailin vaihteeksi. Viime viikonloppuna laitettiin laminaatti, siippa listoitti ja minä pesin ikkunat. Pöytä kannettiin sisään ja matto lattiaan, loppusisustus ja ikkunaverhot on mietinnässä.

auringonkukat3

Aurinkoa syyspäiviisi.

5 kommenttia:

Hannele kirjoitti...

Ihania kankaita ja keltaista kultaa! Ja totta, lohtu on parasta hoitoa tuollaisissa havereissa ;)Onneksi ei sentään tuon pahemmin käynyt.

Irma kirjoitti...

Hyvä että säelvisit "säikähdyksellä".
Kanaksita tykkään minäkin. Lauantaina ollaan lähdössä Tampereen suuntaan, pitääpä katsoa ehtisinkö poikkeamaan tuohon kauppaan, mieli niin tekisi:)
Tyrnistä olen keittänyt kiisseliä ja kermaaahtoa päälle - aah, miten hyvää:)

Hepsi kirjoitti...

Oijoi, onneksi ei käynyt pahemmin! Hyvä että sait hankittua vähän lohtua kauniiden kankaiden kautta! =)

Tiinatei kirjoitti...

Taisi olla pilleriä suurempi tabletti, onneksi ei käynyt pahemmin. Ihania lohtukankaita, tuolla keskellä taitaa olla samanlainen kuin minkä ostin vaahtomuovista joitakin viikkoja sitten. Ja ihana tyrnisato!

Marle kirjoitti...

Kiitos noista auringoista! Onneksi ei käynyt pahemmin. Pidän huoneen seinistä, alaosan tumma väri ja puolivälin sormipaneeli ovat hienot piristeet.