perjantai 12. heinäkuuta 2013

Kiemuraliinoja

kiemuraliina

Alkukeväästä näitä kiemuraliinoja näkyi useammassa blogissa. Minäkin tein kaksi tilkkupintaa pääsiäisen aikaan. Näistä oli tarkoitus tulla kateliinoja ruokapöydälle - ja tuleekin. Tumma lila loppui kesken, joten työ jäi ufoutumaan. Äitikin innostui mallista ja hänen liinansa oli valmis jo äitienpäivän aikaan.

kiemuraliina2

Jo jokin aika sitten ostin lisää puuttuvaa kangasta, mutta loppukevään aikana en ole ehtinyt ompelukoneen ääreen juuri lainkaan.

kiemuraliina3

Tikkauksissa meni yllättävän kauan aikaa, vaikka käytin ompelukoneen kukkakirjontaa. Vielä tarvii jossain vaiheessa tehdä se kolmaskin liina.

Rakennustyömaalla on mennyt kaksi päivää hankintamatkoilla - sähkökaupassa, paneelikaupassa, maalikaupassa. Voi, että on tehtävä paljon päätöksiä jatkuvasti.

Aamu oli raikas, pulahdus Näsijärveen virkisti. Aamulla oli teknisiä haasteita, joten sain vasta näin illansuussa tallennettua postauksen blogiin.

7 kommenttia:

Eila kirjoitti...

Onpa tosi nätit liinat, kyllä saat aikaiseksi tilkuilla kivoja juttuja!

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita liinoja, mukava tekniikka :)

Hannele kirjoitti...

Ei minun kyllä pitänyt anonyymionä kommentoida - hätäisesti julkaisin :) Siis Kauniita liinoja, tuolla tekniikalla oli mukava tehdä!

Irma kirjoitti...

Kivan raikkaat värit:)

Tilkkureppu kirjoitti...

Kivat värit ja raikkaat, sopivat hyvin yhteen.

Hepsi kirjoitti...

Mahdottoman kauniita liinoja!
Mukavaa viikonloppua!

Maritta kirjoitti...

sinula on ollut hyvä alkuloma - olet saanut jo näin kivoja keskeneräisiä töitä valmiiksi.
Liinojen väritys on kaunis!