torstai 18. heinäkuuta 2013

Käsityötä tämäkin

kulmalaudat

Elisen päivän käsityöni oli kulmalautojen maalaus. Pohjamaalattua raakalautaa oli kohtuullinen määrä, mutta maalin hierominen lautoihin kahteen kertaan otti ranteisiin tosi pahasti. Lisäksi sormet tuntuu makkaroilta ja kämmenet tunnottomilta. Onneksi huomenna ja lauantaina on luvassa jotain ihan muuta, kädet toivottavasti ehtivät kuntoutua ennenkuin paneelilautojen maalausurakka alkaa - ja sitä sorttia sitten riittääkin.

wollmeiset

Viime lauantaina olin Parkkuun kesäjuhlassa ja kirpparipöydältä tai oikeammin korista lattialta löysin elämäni ensimmäiset wollmeiset. Eivät ole ihan samaa väriä, mutta en näistä koodeista ymmärrä oikein mitään. Jotain huivia haaveilen näistä. Romi Hillin Asterope isona huiviversiona on yksi vaihtoehto, mutta mietin vielä, pitsiä voisi olla enemmänkin kuin vain reunassa. Onko teillä Wollmeiseen vihkiytyneillä antaa hyviä vinkkejä noviisille?

3 kommenttia:

Kardemumma kirjoitti...

Tänä kesänä onkin ollut hyviä maalausilmoja. Itse olen öljynnyt ja nyt olisi maalaamiset vuorossa. Ottaa tosiaan käsiin paljon.

Harvemmin Wollmaisea kirpparilta löytää. Hieno löytö!

*VEKKI* kirjoitti...

Maalaaminen on mukavaa, mutta tosiaan kädet on kovilla. Jos etsit kivoja huivin malleja, niin kurkkaa http://pitsineuleita.blogspot.com. Hänellä on mielestäni niin upeita huiveja.

Hepsi kirjoitti...

Wollmeisea kirpparilta, wau! Kaunis väri, Taube. Se toinen on niitä, joiden värjäys ei ole ihan samanlainen kuin pitäisi. Se oikean nimen näet siitä lapusta, kun laitat taskulampun sen lapun alle. Jos ei näy, niin voit varovasti raaputtaa veitsellä tai saksien terällä sitä päällimmäistä tekstiä, niin sitten pitäis näkyä. Usein ne WD:t eli We're different -vyyhdit ovat lähes samaa sävyä kuitenkin.

Huivivinkkejä on vaikea antaa. Minä tykkään enemmän simppeleistä, mutta pieni pitsi aina piristää. =)