sunnuntai 12. toukokuuta 2013

UTUA

Miten  viikonloput hujahtavatkaan niin nopeasti. Vaikka olin perjantain lomalla, tuntuu että aika loppuu aina kesken ja varsinkin mökillä. Pyörähdimme myös pohjanmaalla hautajaisissa ja moikkaamassa äitejämme ja appea.

mänty

Lauantaiaamuna oli aikamoinen sumu. Laiturin vieressä näytti tältä.

niemi

Ja toisella puolella tältä. Vesi oli jo melkein linnunmaitoa - 8 astetta. Ihan vielä ei tarjennut uida "tiluksia" päästä päähän, mutta henki ei enää salpautunut.

kortit

Tällaiset kortit tein äitille ja anopille. Näissäkin tuhraantui aikaa.
Siirsimme pari puuta toisaalle, kun mökille sisäänajoa joudutaan muokkaamaan. Myös pari mätästä valkovuokkoja sai uuden paikan, toivottavasti viihtyvät ne ovat niin kauniita.

4 kommenttia:

TeSa kirjoitti...

Onpa kauniit järvikuvat ja ihanat korttikukat.

Irma kirjoitti...

Maisemakuvat ovat kyllä henkeäsalpaavan kauniita:)
Kivoja kortteja myös olet ehtinyt tekemään:)

Katja V kirjoitti...

Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

Susu kirjoitti...

Utua on tänä vuonna ollut tosi monena aamuna täälläkin. Kuvasi ovat tosi kauniita.