sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Seinäjoen messuilla

Messut olivat jo viime viikonloppuna, mutta en ole ehtinyt aiemmin kirjata kokemuksiani tänne. Olin onnekas ja voitin sisäänpääsyn Anun arvonnassa. En ole ollut aiemmin Seinäjoen messuilla. Mielenkiinnosta menin sinne äitini kanssa, asian oli sovittu jo kesällä. Äiti muutti vuosi sitten Seinäjoelle, joten hänen luotaan oli helppo poiketa tarjontaa katsomaan. Paikallislehden mukaan näytteilleasettajia oli noin 300, jotka mahtuivat hyvin yhteen tilaan. Olin jo ennakkoon päättänyt olla maltillinen hankinnoissa, koska Tampereen messut ovat kohtsiltään ja siellä saattaa mopo karata.

Seinäjoen messujen hankinnat2

Kirjoja oli tarjolla kolme kahden hinnalla, joten sisäinen sulovileenini ei pystynyt tarjousta ohittamaan. Kassikirjassa on ohjeita viimeisteltyihin yksityiskohtiin. En pidä virkkaamisesta, mutta virkatut tähdet kampittivat minut täysin. Tilkkutyökirja oli aika basic ja ehkä turha hankinta, mutta eihän se maksanut mitään :).
Raijamin ihanat kortit ovat ohittamattomia. En sattunut törmäämään kesäsarjaan kaupoissa, mutta onneksi sain niitä nyt hamstrattua. Odotan, milloin pääsen kortin olotilaan:" Loma on sitä, ettei ole mitään tekemistä ja siihen on aikaa koko päivä."

Seinäjoen messujen hankinnat

Dropsin pitsilankaa on "pakko" kokeilla. Siihen on jo ohjekin katsottuna, Näcken. Kesällä ostin nuottikorvikset ja nyt sain niihin kaulakorun. Mökille tarvitaan pyyhemerkit. Sininen akaattinauha oli täysin heräteostos, samoin pitsi ja luunapit, mutta ehkä aika tavaran kaupittee.

Seinäjoen messujen hankinnat3

Kesällä sain äitiltä synttärilahjan rahana ja päätin katsoa, löydänkö jotain kivaa Seinäjoeltä.
Löysin kultaseppä Jorma Valon myyntipisteestä Aurora-rintaneulan, jonka ajattelin käyvän kevyiden huivien kiinnitykseen. En voinut myöskään vastustaa kivoja saman sarjan nappikorviksia.

Kangasaitan hankinnat

Lauantaina lähdimme vielä käymään Kauhavan kangasaitassa, jossa tein täsmäostoksia. Paula-punoskuteesta tulee matto (ostin kaksi vyyhtiä), 2 mm:n huopalevylle on myös suunnitelma ja heijastinnauhoista tulee - heijastimia :). Silje alpakasta tulee nopeasti neuloutuva kauluri.

On täällä neulottukin. Päättelyä vaille on sukat ja kauluri. Lisäksi olen kutonut lasten sukkia, kaksi on valmiina, mutta ne ovat eri paria. Näistä tai osasta lisää seuraavalla kerralla.

2 kommenttia:

Tiinatei kirjoitti...

Ihania ostoksia! Ja todella kauniit korut olet löytänyt, pitääpä laittaa tekijän nimi talteen.

Irma kirjoitti...

Hyvät perustelut ostoksille:)