lauantai 20. lokakuuta 2012

Lämpöä talveen

Harmi, kun illat pimenee niin, ettei töiden jälkeen saa enää kuvattua neuleita tai muita valmistuneita töitä. Onneksi on viikonloput :)

sukat14

Ken söi kesävoin -sukat on tehty "oravannahka"-langasta. Kerällä lanka ei näyttänyt houkuttelevalta, mutta oranssit raidat piristävät ja pidän näistä kovasti. Luin ohjetta huolimattomasti ja kärjen päättelyni näytti ihmeelliseltä. Vertaaminen kirjan kuvaan ja ohjeen uudelleen luku auttoivat ja jatkoin vielä kavennuksia ja sain näistä tsi istuvat sukat jalkaani. Lanka on Opalia, puikot 2,5 mm ja lankaa kului 53 g.

kauluri

Seinäjoen reissulla aloitin ja lopetin tämän Zuzu´s Petal -kaulurin. Keksin ohjeen jonkun blogista ja ihastuin malliin. Lanka on muutama vuosi sitten Norjan reissulta ostettua Mirasolin Hachoa. Lankaa kului 72 g nelosen puikoilla. Kauluri tuntuu tosi mukavalta päällä, asettuu hyvin ja on lämmin. Tällaiseen tuli ostettua langat Kauhavan kangasaitasta, vaikka periaatteessa en tee samaa ohjetta uudelleen, kun maailma on täynnä ihania ohjeita, mutta poikkeus vahvistaa säännön eikä tämä ole pitänyt aiemminkaan.

Viikonloppuna on ohjelmassa ainakin vähän ulkoilua ja tilkkuilua.
Eilen illalla ja tänä aamuna tuli pulahdettua Näsijärvessä, vähän on jo viileä - pikkusen pitää kiljahtaa, kun pulahtaa veteen :) Jälkifiilis on uskomattoman ihana, toivottavasti järvi ei jäädy vielä pitkään aikaan.

5 kommenttia:

Päivikki kirjoitti...

Voi, miten ihania neuleita! Sukat on kauniin väriset ja kauluri todella kaunis. Huoh!

Susu kirjoitti...

Ihana kaulurimalli ja mukavan syksyisen väriset sukat. Kademielellä luin pulahduksestasi. Mulla taitaa tämän vuoden uintikausi olla ohi jo...

Marle kirjoitti...

Joulu hiipii vääjäämättä. Ensimmäiset merkit taitaa olla kaupoissakin joulukalenterit. Tosin tuollaisia kankaisia kunnon kalentereita ei mikään voita! Kauniita kummatkin. Kauniita neuleita olet ehtinyt tehdä. Kauli on ihana!

Hepsi kirjoitti...

Minustakin sukat ovat kauniit ja kauluri on ihana! Tuollainen pitää tehdä.

Eija K kirjoitti...

Mukavaa joulun valmistus aikaa. Kävin taas kurkkaamassa täällä. Kaikkea kaunista katseltavaa taas,