lauantai 22. marraskuuta 2014

Tilkkujuttuja

tyyny

Killallamme oli lokakuussa näyttely, johon tehtiin haastetyö. Kiltalaisille jaettiin kolme kangaspalaa. Palasten lisäksi sai käyttää omia kankaita ja työn ympärysmitta piti olla 3 metriä. Päätin tehdä ison löhöilytyynyn, 75 cm x 75 cm, ja testata mahdollisia päiväpeiton blokkeja. Värityksestä tuli luvalla sanoen aika mielenkiintoinen. Annetut kankaat olivat keskellä olevien neliöblokkien valkovihreä kangas, beige kangas, jossa on kiemuroita ja keltapilkullinen kangas.

tyyny3

Keskustan blokki on Quilters newsletter -lehdestä. Ohjeessa blokkeja on pyöritelty moneen suuntaan. Kolmioblokit puolestaan ovat jostain saksalaisesta lehdestä.

tyyny2

Innostuin harjoittelemaan tikkausta ja tein sitä tunti tolkulla posket hehkuen. Aika isotöinen olisi, jos näin tikkaisi koko tilkkupeiton :)

voittopeitto

Teimme näyttelyyn ryhmätyönä torkkupeiton. Aika monta sydäntä siihen itsekin rustasin. Peitto oli arpajaisten pääpalkintona Pirkanmaan aluetapahtuman arpajaisissa ja voitin peiton. Minä, jolla on tai siis oli maailman huonoin arpaonni.

Muutama pieni pussukka on tullut ommeltua, niistäkin pitäisi ottaa kuvat. Tänään huomasin, että inpiraatio on hukassa. Hiplasin vähän kankaita, mutta ne eivät jaksaneet innostaa aloittamaan mitään. Toivottavasti yön aikana innostus iskee ja pääsen aamusta työn touhuun.

3 kommenttia:

Irma kirjoitti...

Tyyny on kyllä kiva ja moderni, värityskään ei ole yhtään hassumpi, tykkään:)

Ja onnea voitosta;)

Tilkkureppu kirjoitti...

Tyyny on oikein kaunis, pidän sen modernista ilmeestä. Onnittelut peitosta, joka on hyvin sydämmellisen näköinen!

Tiinatei kirjoitti...

Onnittelut peittovoitosta! Tyynysi on todella kaunis! Tykkään värityksestä,(en osaisi itse käyttää tuollaisia värejä) ja tikkaukset ovat ihan huiput! Hieno kokonaisuus.