sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Kalajokisukkia


Kalajoki

Ostin joskus Nalle-lankaa, josta piti tulla apelle sukat. Lanka olikin liian punaista ja päädyinkin tekemään Kalajokisukat itselleni.Ensimmäisen sukan tein nopsasti ja toiseen tartuin joskus myöhemmin. Kerroksia seurasin vain kaaviosta tekemällä yhtä monta kerrosta. Hämmästykseni oli suuri, kun vedin valmiit sukat jalkaan ja toinen kiristi. Varsi oli huomattavasti pidempi ja jalkaterä lyhyempi.

Kalajoki2

Olin aloittanut resorin kolmanteen sukkaan jossain vaiheessa. Otin perjantaina sukan mukaan mökille ja lauantaina toinen sukka valmistui. Nyt on kaksi samankokoista sukkaa valmiina.:)

Kalajoki3

Nyt voisi tehdä vielä parin kolmannelle sukalle, jos mahtuu esikoiselle, tai sitten puran sen ja käytän langan joskus johonkin. Tässä tuli taas sekä varastoneulontaa, että puikkojen (3,25 mm) vapautusta.

Kalajoki4

Vielä siipan ottama kuva sammakkoperspektiivistä. Ei kovin imarteleva, mutta ihan hauska kuvakulma.

7 kommenttia:

Tilkkureppu kirjoitti...

Meikäläisen lempiväri, ihanat sukat!

Tiinatei kirjoitti...

Kaunis malli ja ihana väri!

Anneli kirjoitti...

Jaloissa kuvattuna, nämä vasta pääsevät täyteen oikeuteen ja kauniit ovat ♥

Amalia kirjoitti...

Punainen toimii aina ja kaunis malli myös.

famu kirjoitti...

Tykkään kovasti tuosta mallista.Muutamat on tullut tehtyä ja lahjasukkaparia Kalajoki-mallilla pitäisi pian laittaa puikoille.Saajan synnyinseudun huomioonottaen nimeksi sopisi kyllä paremmin Kemijoki-sukat.No,joki kun joki..

leenuliini kirjoitti...

Hauska kuva tuo sammakkoperspektiivi! Kauniin väriset tuli ja mallikin on kiva. Toivottavasti yksinäinen sukkakin saa parinsa.

Lämmin kiitos osanotosta♥

Susu kirjoitti...

Kivat ovat. Ja punainen on kivan piristävä väri. Kyllä kannattaa tehdä pari sille yksnäisellekin - ainakin parempi viehtoehto ku purkaminen ;) Aloitin Kalajokia kerran mut en päässyt alkua pidemmälle - olisko syynä ollu rumanruskea lanka?