perjantai 26. heinäkuuta 2013

Tilkkunäyttelyitä


Viime perjantaina kävin Raumlaisten Tilkungoggojien näyttelyn avajaisissa. Näyttely oli tosi kiva. Paljon erilaisia töitä kauniisti esille laitettuna. Nopeat ehtivät vielä näyttelyyn joka on avoinna 27.7.2013 asti. Tänään perjantaina 10-18 ja lauantaina 10-16, Rauman kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus, Nortamonkatu 5.


Viikonlopun vietto jatkui tilkkuisessa seurassa ihanassa maisemassa, tilkkutöistä ja vähän muustakin puhuen, syöden hyvin ja viiniä lipitellen. Tapaamisesta sai taas voimia pitkäksi aikaa eteenpäin.


Matkaneuleena oli huivihattu. Lankana Puro Batik. Ohjeeseen lisätty 10 silmukkaa ja tuli omaan päähän oikein sopiva.

Kävin myös Virroilla perinnekylässä ja kirjastossa tilkkutyönäyttelyissä. Ne näyttelyt jatkuvat vielä 2./4.8.2013 asti. Huovutettuja juttuja ja tilkkuja oli yhdistelty hauskasti, esiliinoja oli tuunattu ja tilkuista oli tehty maalauksia. Näitäkin näyttelyitä voin suositella lämpimästi. Kuvat on vielä kamerassa.

Kädet on maalaamisesta niin tönköt, että tämän vähänkin kirjoittaminen oli hankalaa. Tähän mennessä olen maalannut lautaa noin kilometrin (lautaa puolet vähemmän, mutta kaikki maalataan kahteen kertaan). Rakennus etenee ja lopputulos on enemmän kuin tyydyttävä. Ja nyt kattopaneeleja maalaamaan.
Flikr oli epäkunnossa, joten piti siirtää kuvat koneelta. Vaihdan kuvat jossain vaiheessa, kun Flikr taas toimii.
Mukavaa viikonloppua :)2 kommenttia:

Tilkkureppu kirjoitti...

Harmi kun ei ole matkaa tuonne Raumalle päin, olisi ollut kiva nähdä näyttely ja Virroillakin käydä, mutta ehkä ensi kesänä sitten. Kaunis tuo huivihattu, batiikkissa on niin ihanat värit.

leenuliini kirjoitti...

No voi harmi, kun meni tälläinen tilaisuus ohi, sillä Raumalle ei ole paljon matkaa, vajaan tunnin verran.

Kiva pipo ja lankana mielilankaani!