torstai 26. kesäkuuta 2014

Organisaattori

organisaattori/>

Joku neuloja esitteli tällaista organisaattoria ja sen jälkeen ajatus on pyörinyt mielessäni. Vielä kun yksi kiltakaveri kertoi nähneensä jollain tällaisen livenä, niin kaikkien kiireiden loputtua tilasin itselleni pienen kesälahjan.

organisaattori2

Olen lopen kyllästynyt kaivamaan tavaroita laukunpohjalta. Ja tavaraahan pitää olla mukana kaiken mahdollisen varalle. Oli vaikea arvioida kokoa nettikuvan ja mittojen perusteella. Tämä on kooltaan noin 23 x 19 x 13. Aluksi tuntui vähän isolta, mutta kun sain laitettua tavarat sisään, niin ei se niin iso ollutkaan. Enää tarvitsee ommella kuoret tai pari :)

EDIT: Organisaattoreita löytyy Samorgasta.

leaf evolution

Tähän malliin sain vinkin titityyn blogista ja lanka on myös tilattu heiltä. Laitan tarkemmat speksit, kun työ on kuivunut ja kunnolla kuvattu. Nyt voin jo sanoa, että olen tyytyväinen lopputulokseen ja juhannuksen aikaan se neuloutui nopeasti, eilen päättelin loput reunasilmukat. Lahjaksi menee.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, mistä tilasit tuon organisaattorin?
t. Pike

Kangastuksia kirjoitti...

Kivannäköiset- organisaattori ja huivi. :)

Organisaattori on kiva idea. Kassin pohjalla lilluvasta tavarapaljouden saa tuolla tavalla näppärästi järjestykseen.

Olen nähnyt niiden teko-ohjeita jossakin netissä, en vain muista missä. Tuollaisen tekemistä voisi kokeilla itsekin. Taskuthan voi laittaa juuri siihen järjestykseen kuin parhaalta tuntuu.

Tilkkureppu kirjoitti...

Hyvän näköinen organisaattori ja hyvin mahtuu kaikki tarpeellinen, kävin sivuilla katsomassa.
Minulla on myös organisaattori kassissa, ei tämän merkkinen, mutta se on pienempi ja olen joskus sen ostanut lentokoneesta jonkun matkan yhteydessä, pysyy tavarat hallinnassa!
Kaunis huivi ja ihanan värinen:)