sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Lomaneulontaa

Päätin, että en aloita uusia neuleita ennen kuin keskeneräisten pinoa on selätetty. Blogeja selatessani huomasin, että Modassa ollut toispuoleinen huivi on kivan näköinen. Lehden kuvassa se ei päässyt oikeuksiinsa, onneksi on blogistania.Varastossa oli sopivaa lankaa ja kotimaan matkailu autossa istumisineen käänsi taas kerran hyvän päätökseni.

huivi11

Huivi valmistui nopeasti, vielä se odottelee pingotusta muotoonsa. Tarkemmat speksit sitten kun huivi on kokonaan valmis.

Viime kesän KYHissä aloitin puuvillaneuletakin. Siitä oli tulossa massiivisen suuri. Vähän harmittikin, kun mallitilkku ei ollut täsmännyt ja olin sitkeästi neulonut jo kolme kerää lankaa.
Mökillä mukana olevassa Moda-lehdessä oli puseron ohje, jossa oli käytetty kyseistä lankaa. Äiti purki hylätyn neuleeni ja aloitin olympialaisneuleena uuden puseron. Ajattelin, ettei periaatettani vastaan sodi kai ihan hirveästi, jos puretusta langasta tekee uuden projektin.  


olympianeule

Pusero on aika simppeli ja neulotaan pyörönä. Ohjeesta poiketen haluaisin muokata pääntien avarammaksi, saa nähdä kuinka siinä onnistun. Lankaa ei ole ihan riittävästi, mutta sitä saanee lisää. Valkoinen ei tässä neuleessa ole nyt paras mahdollinen väri, joten voi olla, että se saa valmistuttuaan värikäsittelyn.

Tervetuloa tänne uuteen vanhaan blogiini, kun vihdoin sain sen linkattua vuodatuksesta.  Vielä pitäisi saada säädeltyä linkitystä sinne ja tänne, taidan kohta huudella apua, kun ei oikein näytä onnistuvan.
Seuraavaksi tallustelen äitin kanssa mustikkametsään.

8 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Onnea uudelle aloitukselle!
Minäkin olin evakossa Bloggerissa, mutta palasin takaisin vuodatukseen heti, kun se taas toimi. Haluan pysyä siellä.

Tiinatei kirjoitti...

Kauniita neuleita, etenkin huivi on mieleeni. Tutulta tuntuu, paljon olen minäkin tehnyt kerran aloitetuista ja sitten puretuista.

TeSa kirjoitti...

Samaa huivia minäkin olen monasti ihastellut ja ohjeenkin jo löysin. Siis lehden, jossa ohje on.
Mutta periaatteeni, ei liikaa keskeneräisyyksiä pitää minusta kiinni, joten joudun odottamaan huivin aloitusta.

Unknown kirjoitti...

Paljon onnea uuteen blogiisi. Ihana tuo iso maisemakuva tuossa ylhäällä :)

Pitsisukka kirjoitti...

Kauniita molemmat neuleet!

Eila kirjoitti...

Maisemakuvasi on ihana!
Kyselit vanhan blogin linkityksestä. En muista, mutta luulisin että se linkittyy ihan niin kuin muutkin linkitykset, en nimittäin ole opetellut bloggerissa mitään erityisiä kikkoja;)
Onnea bloggeritaipaleelle:)

Susu kirjoitti...

Ihana "kansikuva"! Onko se teidän mökiltä? Mä kans tykkäsin tuosta huivimallista ku hullu puurosta. Harmi et senkin kuva hävisi bittiavaruuteen. Vuodatuksessa kuitenkin jatkan. Kaikesta huolimatta!

Eija K kirjoitti...

Heippa. Olen kipeänä ja istahdin koneelle ja hain sinun blogisi- siinä aika vierähti. Kaikkea kaunista löytyi. Ihailen aina niitä jotka kutovat. Itse en ehdi. Opisto vie kaikki ajan.